Sivut

15. toukokuuta 2015

Long time no see..

Tässä onkin ehtinyt vierähtää jo tovi jos toinenkin ilman että olen ehtinyt edes ajatella koko blogia. Nöyrin anteeksipyyntöni kaikille uskollisille lukijoilleni.

Korttiaskartelun oheen ja vähän jopa tilalle on tullut pahemmanlaatuinen neuloosi.. =) Olen aina kyllä tehnyt käsitöitä, mutta yleensä vain kun on tullut jollekin tarve. Nyt tuntuu että puikot on oltava kokoajan käsissä. Suurin inspiraationi on ollut facebookin ryhmä nimeltä Voihan villasukka! Kannattaa tutustua!

Mutta hieman kuulumisia. Aikaa on vierähtänyt ja asustamme nykyään omakotitalossa, joka jo itsessään teettää käsitöitä. Viime talvena tuli lunta ihan maahan asti ja aiheutti meille hieman harmia, kun lumet tuli katolta lumiesteineen päivineen..

Nyt keväällä sitten kun lumet suli ja saatiin pihat siistiksi haravoitua, niin keksittiin kaataa etupihan orapihlaja-aita. Siitähän meillä riemu repes..

No nämä pikkuihmiset toki teettää niitä kädentöitä ihan urakaksi ja tekemällä saa tehdä aikaa muullekin.. hieman satoa matkan varrelta..

                        

 

Olen minä vähän ehtinyt leipoakin..

 
Jotakin mitä löyty äkkiseltään kuvattuna..

Myöskään korttiaskartelua en ole jättänyt vaikkakin se on jäänyt vähemmälle. Yksi itselle tärkeimmistä korteista on papan 90-vuotis syntymäpäiville väkerretty..

Ja toki nyt vielä pitää esitellä näitä kutimia. Kaikki alkoi siitä, kun miehen sisko kysyi voisinko neuloa hänen "nallelle" sukat, kun koon 46 jalkaan on kuulema vaikea löytää sukkia. Minähän otin haasteen vastaan ja neuloin 2 paria sukkia (joista en nyt kyllä löytänyt kuvia). Sen jälkeen meni tovi ilman kutimia, kunnes liityin tuohon mainitsemaani sukkakerhoon... siitä se kaikki sitten lähti. Olen kutonut itselle (yhden) tossun, aloittanut tyynyliinaa, kutonut äitienpäivälahjaksi sukat ja nyt on tulossa itselle sukkapari.. mitähän seuraavaksi... =) Isäntä tuossa puheli jotain villapaidasta niin pitänee aloittaa varmaan se sitten seuraavaksi.. 

Tässäpäs näitä kädentöitä kuvien muodossa..
Yksinäinen tossu.
Tästä pitäisi tulla tyynyliina, kuplaneuletta.
Äitienpäivälahjaksi
Oma sukkapari

 Eiköhän tässä ollut taas hetkeksi. Koitan taas olla vähän reippampi näiden päivitysten kanssa. Kiitos kärsivällisyydestä, moikka! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti