Sivut

2. lokakuuta 2012

Vapaapäivä...

Kävin tuossa eilen tekemässä tuplavuoron töissä niin sain tänään pitää vapaapäivän..Syy moiseen oli tämänpäiväinen lääkärissä käynti.. Polvi on vaivannut jo useamman vuoden ajan ja nyt sitten pääsin toistamiseen ortopedille ja sain jatkolähetteen magneettikuviin. Saapa nähdä mitä sieltä paljastuu... Sen tiedän, että rustovauriota polvessa on (chondromalacia) ja pari Bakerin kystaa sieltä löytyi UÄ-tutkimuksessa. Magneetissa näkee sitten, että onko siellä jotain semmoista mitä voi / kannattaa ruveta hoitamaan..

Muuten tässä ei mitään hirveän ihmeellistä ole tapahtunut. Huomenna allekirjoitetaan taas myyntisopimus uuden välittäjän kanssa kun niitä taas 4 kilpailutin. Saa nähdä kauanko menee, että tämä saataisiin myytyä. Käytiin jo taas katselemassa paria taloa sunnuntaina ja yksi oli aika ihana tuolla Iissä. Siitä olisi jo voinut tehdä tarjouksenkin, mutta kun on päätetty, että tämä myydään ensin ja sitten vasta ruvetaan katselemaan tarkemmin uutta.. Nyt siis peukkuja pystyyn, että saadaan tämä mahdollisimman nopeasti alta pois.  =)

Järjestys meillä on tässä tuottanut nykyään olohuoneessa tuskaa ja taas olisi sen aika, että järjestys pitäisi muuttaa järkevämmäksi. Pidin edellisestä järjestyksestä, kun se oli niin avara, mutta silloin ei telkkari näkynyt niin se piti muuttaa. Nyt kokeillaan samaa uudelleen uudella antennikaapelilla ja -vahvistimella. Jospa saisin vihdoin mieleisekseni tämän. Samalla tulee siivottua ja järjesteltyä huomista kuvausta varten kämppä siistiksi. Päivistä meinaa vaan loppua tunnit kesken kun eilen tosiaan tuplavuoro töissä ja tänään lääkäriä, auton huoltoa ja vielä illalla koulussa vanhempainilta.. =) Ei ole vapaa-ajan ongelmia...

Niin ja tietenkin, kun tänne kirjoittelen, niin olenhan minä toki askarrellutkin taas.. Eli pikkusisko täytti huimat 13 vuotta ja meidän taiteilijan alulle tein sitten pikapikaa kortin ja pikapikaa kävimme kahvilla.. =)

13 v kortti pikkusiskolle
Korttiin on tulostettu maisemakuva netistä ja alareunassa on pahvista ja tulitikusta väserretty "tauluteline", jossa 13.. Hyvin yksinkertainen ja nopea kortti, kun kiirettä on pitänyt.
Tämmöistä tällä kertaa, nyt siivoileen ja järjesteleen olkkari uusiksi... Moi!

2 kommenttia:

  1. Kiirettä on siellä päin pitänyt. Toivotaan parasta asuntoasioiden kanssa ja pidetään itsestämme huolta kaiken kiireen keskellä:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Toivotaan parasta.. Tähän asti ei näytä kovin hyvältä, mutta vielä on aikaa jäljellä.. Eikä tässä onneksi ole tulipalokiire poiskaan.. =)

    VastaaPoista