Sivut

11. joulukuuta 2012

Täällä taas...

Taas on hetki vierähtänyt siitä kun olen viimeksi täällä ehtinyt käymään.. Pahoitteluni.. Yritän reipastua.. =)

Kaikenlaista on taas tapahtunut ja paljon on vielä tapahtumassa. Päällimmäisenä kai ne on nyt nämä jouluhömpötykset tässä kiirettä asettamassa. Lisäksi tuo 5 viikkoa kestänyt flunssa vähän on hidastanut menoa.. En ole kahteen tai kolmeen viikkoon päässyt edes liikkumaan kun on pitänyt sairastaa.. Jospa se nyt helpottaisi..

No päivitellään vähän kuulumisia näiden reilun kahden kuukauden ajalta. Eli.. Aloitin oikein tehokuurin liikunnassa, jotta tämä figuuri tästä vähän normalisoituisi. Kiloja kun on kertynyt ja raskauksista jäänyt vaikka viimeisestä synnytyksestä onkin jo kulunut 6 vuotta.. =( *blush* Miten niin olen laiskotellut? No nyt sitten aloin käydä anopin ja hänen siskon kanssa 2 kertaa viikossa vesijuoksemassa aina 30 minuuttia kerrallaan. Ja onhan se ihanaa!! Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille. Ja minä kun olen viimeiset 10 vuotta sanonut, että "minähän en ui!" niin tässä se nyt nähdään.. no minähän juoksen enkä ui.. =)
Toinen merkittävä asia (ainakin taloudellisesti) urheilussa oli se, että tein sopimuksen myös Ladyslimille. Onhan se hintava, mutta lupaavat kovia tuloksia niin pitihän se kokeilla kun kahdelta suunnalta sinne houkutellaan.. Sielläkin pitäisi käydä 2 kertaa viikossa, jotta tuloksia syntyisi, mutta kuten tuossa tuli sanottua, niin heti muuttui ääni kellossa, kun tämä lentsu on pitänyt minut nyt pois tuoltakin. Olen saanut käytyä 3 kertaa.. =/ No vielä ehtii. Otin heti kerralla 45 käynnin sarjan joka maksaa PALJON, mutta tarkoitus oli, että kun se loppuu huhtikuussa 2013, niin on isännälle synttärilahjaksi hoikka rouva.. =D Kaikkihan ei tietenkään mene niinkuin suunnittelee....

No minun hieno suunnitelmani hoikasta rouvasta sai päätöksen heti alkuunsa. Samoin minun pitkään haaveena ollut magneettikuva polvesta piti jättää taas tauolle, kun meille ilmoitti tulostaan pienen pieni juhannusvauva.. =) Eli slimillä ei voi tehdä kaikkea raskaana ollessa ja sopimusta piti siis muuttaa. Hoikan rouvan sijasta isäntä saa syntymäpäivälahjaksi turpean ja mahan kohdalta hyvinkin pyöreän vaimon..  melkein sama asia.. No en valita.. Ainoastaan kummastelen, että vaikka tässä jouduttiin odottamaan suhteellisen pitkä tovi (edellisiin verrattuna) niin toki tulokas ilmoitti olemassa olostaan heti, kun se EI olisi ehkä sitten ollut se paras hetki. Eli en ehdi valmistua koulusta, suunnittelin hoikistuvani, magneettkuvausaika oli varattu jo jne. No olen silti onnellinen kolmannen lapsen odottaja! Viikkoja on nyt takana 12+2 ja tänään on UÄ:ssä nähty hyvin vilkas ja pomppiva vauvan alku, jolla mittaa oli päästä pyllyyn huimat 5,8 cm. VAU!

Tämmöistä tällä kertaa.
Tämä lähtis nyt hakemaan noita kahta "isoveljeä" kotiin ja sitten piiiiitkästä aikaa illalla juoksemaan!

Palataan ja ihanaa joulun odotusta kaikille lukijoille jos en ehdi tässä nyt kävästä taas ihan heti... =)

2 kommenttia:

  1. Hirmusesti onnee vaavista<3 Voit vaan kuvitella, että oon ollu yhtä hymyä koko päivän siitä asti ku tulin koulusta (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos Inka! Kiva, kun joku muukin tuntuu olevan onnesta soikeena.. =)

    VastaaPoista