Sivut

12. heinäkuuta 2013

Täällä ollaan... =D

Pahoittelen heti aluksi, että tämä tulee olemaan piiiiiiiiitkä postaus.. =)

Hopsan, olenpas ollut vähän laiskana tämän blogin kanssa viime aikoina, mutta suonette sen anteeksi.. =D

Meillä on nyt sitten perhekoko ehtinyt kasvaa tässä välissä uudella miehen alulla ja sehän se tässä on työllistänyt ennen syntymää ja enemmän vielä sen jälkeen.. Mistäs sitä aloittaisi..
Kotia on  laitettu kuntoon ennen vauvan tuloa ja onnekseni olin säästänyt suurimman osan kaikista tavaroista ja vaatteista, joten ostettavaa ei tullut juurikaan. Tosin joitain tavaroita piti sitten pyydellä sukulaisilta takaisin, kun olin esim. serkulleni lainannut hänen lapselleen paljon juttuja. Mutta onneksi tilanne oli heillä semmoinen, että tavarat joutivat jo takaisin.

Mies oli kesälomalla toukokuun erinäisistä syistä, joilla ei sitten ollutkaan mitään merkitystä loppupeleissä, mutta hän oli sitten reipas ja teki meille uuden keittiön!! Tässä hieman päivitystä siitä urakasta..

Tästä lähdettiin liikkeelle. Kaapistot oli alkuperäiset 70-luvulta. Ovet on maalattu ja välitilalaatta sekä pöytälevy vaihdettu joskus aiemmin itse. 


Purkutyöt käynnissä..Karulta näyttää..

Uutta tulille.. =)

Nyt tulee järkevämmin tuo pääty seinäkin, kun sekin saa täytettä.

Nuoresta se on vitsa väännettävä, vai miten se menikään. =)

Kokonaisuus alkaa hahmottua. 

Hellakin sai arvoisensa paikan. 

Ovia jouduttiin odottamaan viikko, joten otettiin jo aiemmin "avokeittiö" käyttöön. Siksi sekamelska. 

Valmista tuli! (paria pientä fixausta lukuunottamatta) Kaapistot on Keittiö jätistä, samoin kuin pöytälevy. Kaappien välitilassa on käytetty välitilalaminaattia, joka on Starkilta. 

Ei voi olla ku tyytyväinen lopputulokseen. Ilme muuttui heti raikkaammaksi ja järjestys järkevämmäksi. Miehestä tuli näköjään remonttimannekiini samalla kun oli näköjään joka toiseen kuvaan mahtunut... =)

Muutenkin kesälomat on lähtenyt pyörimään ja lapset on laskettu kesälaitumelle sekä koulusta, että eskarista. Olihan taas tunteellinen hetki kun tämä meidän väkkärä sai eskaritodistuksen.. *snift*

No sitten on tietenkin SE tapahtuma, mitä on odotettu viimeiset 9 kuukautta... =)

Koska vauva oli pienikokoinen, kävin seurannassa OYS:ssa useasti loppuajasta ja sovittiin synnytyksen käynnistäminen muutaman päivän etuajassa, jos ei lähde itsestään syntymään. Niin minä sitten menin 17.6. käymään ja käynnistäminen aloitettiin erinäisillä toimenpiteillä, joita en lähde tässä erittelemään.. ; -) Pääsin sitten takaisin kotiin ja tulin seuraavana aamuna sovitusti takaisin sairaalaan. Silloin käynnistystä jatkettiin ja aamulla klo 10.10 minut siirrettiin synnytys saliin ja kalvot puhkaistiin. Siitä 5 tuntia ja pieni pojanrääpäle oli maailmassa! Painoa tättärällä oli 2950 g ja pituutta 50 cm. Synnytys oli helppo ja nopea verrattuna edelliseen (kesti yli 11 tuntia) ja sekä minä että poika (ja jopa isä) voimme hyvin heti synnytyksen jälkeen. Kotiin pääsimme nopeasti, pojalla oli ikää peräti 42 tuntia! Tässä vielä hieman kuvatuksia tuolta reissulta.. =D

Tässä turvallisesti isän sylissä synnytys salissa. Voiko suloisempaa näkyä olla kun nukkuva vauva???

Tässä omassa sängyssä ja ikää 5 päivää. 

3 viikkoa vanha jässikkä.

 Tässäpäs tämä tällä kertaa.. olen minä ahkerasti koittanut askarrellakin, ja laitan sitten toisen postauksen, mihin laittelen nuo kortit ja muita juttuja.. Kiitos kärsivällisyydestä, yritän reipastua jatkossa tässä kirjoittelussa. 


1 kommentti:

  1. Salainen ihailija (siskoksista toiseksi vanhin:)))7. syyskuuta 2013 klo 0.37

    Hihi, ompas viimisissä kuvissa melkoinen komistus :) (Onhan noita komistuksia nuissa muissaki kuvissa tietty :P)

    VastaaPoista