Sivut

13. heinäkuuta 2013

Askarteluja ja leipomuksia...

Laitetaanpas vielä vähän tänne kuvia askarteluista ja leipomuksista.

Tässä on minun oma syntymäpäiväkakku. Pohja on normaali täytekakkupohja ja täytteenä on hedelmätäyte ja mansikkatäyte. Namnam.. =D

Tämmöisen kortin askartelin pojan tarhakaverin 7-vuotis synttäreille. Pallotausta on lahjapaperia ja prinsessakuva on Lasten oma kirjakerho -kerholehdestä.
.

Tämä kortti meni 15-vuotiaalle pikkusiskolleni, joka on vannoutunut Belieber.. =)

Huhtikuussa syntyi minulle kummityttö ja tämä kortti meni hänelle sitten kastepäivänä. 

Kummitytön isosisko täytti 4-vuotta kesäkuun lopulla ja hän toivoi lahjaksi Hello Kitty peliä, joten kortti myötäilee samaa teemaa.. =)

Tässä vielä juhannuksen perinteinen mansikka kermakakku. Täytteenä on mansikoita, mansikkakermaa ja mansikkahilloa. =) Huomasin jälkikäteen, että leikkasin mansikkaviuhkoista kakun päällä kannat pois, vaikka ne olisi tuoneet väriä koristeisiin.. noh, mitäs pienistä. 

Tässä vielä viimeisin syntymäpäiväkortti. Kuva on vähän epäselvä, mutta valokuva on saajan itsensä ottama ja sen häneltä lainasin, annettakoon anteeksi. 

Tässäpäs kaikki nyt tältä kertaa. Seuraavaksi askarteluvuorossa taitaakin olla pikkusiskon rippikortti.. =) Leipomuksia on tiedossa sitten taas parin viikon päästä kun poika saa kasteessa nimen. Palaan asiaan silloin.

2 kommenttia:

  1. Paljon ontapahtunut asioita sitten viime postauksesi. Mutta kiitos kun olen saanut elää mukana näissä hetkissä ♥

    VastaaPoista