Sivut

3. elokuuta 2013

Juhlia juhlia.. =D

Päivitetään taas vähän kuulumisia. Tähän kesään on kuulunut paljon juhlia ja vielä niitä on lisääkin tulossa. Yhden kummilapsen ristiäiset tuossa jo olikin, mutta nyt on ehtinyt mennä sitten pikkusiskon rippijuhlat, miehen kummitytön syntymäpäivät, oman pojan syntymäpäivät sekä oman pikkuprinssin ristiäiset.. HUH!

Tässä vähän korttimalleja:
Tämmöinen prinsessa kortti tuli siskolle rippijuhliin..

Rippikortin runo sisäpuolella.

Miehen kummityttö täytti 13-vuotta ja sai tämmöisen Monster High-kortin

Meidän esikoiselle synttäreille tein tämmöisen ilmapallokortin. 

Mikaelin syntymäpäiväkakku.. nam nam.. =D
Mikaelin syntymäpäiville tein tosiaan tuommoisen kaksikerroksisen juustokakun. Ensimmäistä kertaa kokeilin kahta makua yhtäaikaa. Alempi kerros on mustikkajuustokakku ja ylempi sitten mansikkaa. Teksti on tehty suklaisilla pisaranmuotoisilla nonparelleilla. Hyvää oli. Valitettavasti pojan syntymäpäivillä kävi vieraskato, kun ristiäiset osui saman viikon lauantaille, ja osa vieraista tuli sitten vasta lauantaina juhlimaan myös syntymäpäiviä, mutta ei se meidän menoa haitannut.

Nyt sitten on juhlittu tänään nuorimman prinssin ristiäisiä. Juhlissa oli erittäin lämmin tunnelma kesäisestä auringonpaisteesta johtuen. Kakkujen kanssa meinasi jo usko loppua välillä kun edellisenä iltana pääsin nukkumaan vasta pitkälti puolen yön jälkeen, mutta hyvin nuo sitten tuntui maistuvan vieraille. Tarjolla oli kinkkuvoileipäkakkua, mustikka-valkosuklaakakkua, pikkupitsoja, vaniljakierrepullia, tiikerikakkua ja perunasalaattia. Tässä hieman kuvakavalkadia tarjoiluista.. ja siinähän se nimikin komeilee kakun päällä.. =D

Kinkkuvoileipäkakku, täytteenä kinkkutäyte ja juustoinen täyte. 

Mustikka-valkosuklaa täytekakku. 

Pöydän antimia..

Juhlakalu nukkui rauhallisesti koko kastetoimituksen ja oli väsynyt vielä pitkin iltaa.. =)

"Lahjapöytä"

Nämä tossut oli jotain niiin suloista!

Kastepöydän kukka-asetelma.

Kastetoimitus sujui ilman suurempia häiriöitä ja pappi oli kyllä aivan ihanan pirteä ja luonteva. Otti todella hienosti huomioon myös kaikki lapset ja hekin saivat myös osallistua toimitukseen. Nuorempi veljistä sai kunnian kuivata vauvan pään ja olihan hän ylpeä tehtävästään! Itse juhlakalu nukkui lähes tulkoon koko toimituksen ajan, mitä nyt välillä pienen äänimerkin antoi. Virallisen osuuden jälkeen herra kulki pitkään sylistä syliin, kunnes nukkui loppuajan tyytyväisenä omassa sitterissään kaikkien ihasteltavana. Tästä pojasta taitaa tulla melkoinen lellikki koko suvulle.. =D Ja johan tuosta nimestäkin ehdittiin vääntää huumoria.. Miehen veli huomasi heti Daniel-san yhtälön Karate Kidiin viitaten. Onkohan tässä sitten tuleva karateka isän jalanjäljillä... =)
Tässä taas kuulumisia tältä erää, kiitos kun olet mukana. Poistumme Hänen Kuninkaallisen Korkeutensa kanssa nyt yöpuulle.. =)

1 kommentti:

  1. Niin kaunista on sokerihiiri värkännyt! Onnea pikkuprinssille ♥

    VastaaPoista