Sivut

30. heinäkuuta 2012

Loman loppu..

Tänään se loma sitten jo loppui ja paluu arkeen koitti. Onneksi sain "pehmeän laskun" työelämään, kun pääsin livistämään tuntia aiemmin jo kotiin. Minulla oli kyllä hyvä syy, koska poika täyttää huomenna 7 vuotta ja niitä kinkereitä piti päästä valmistelemaan lisää. Aamulla leivoin kakkupohjan ja täytin sen, samoin paistelin vähän muita herkkuja ja illalla vielä koristelin sen kakun. Nyt pitäisi vielä siivoilla ja korttikin olisi tarkoitus yrittää saada aikaiseksi. =) Tekemistä siis riittää vielä vain. Laitan myöhemmin kuvaa ja ohjetta kakusta tuonne leivontapuolelle vaikka siitä melkoinen äpöstys tulikin. Myös kortista saatte tietoja enemmän, kunhan sen nyt ensin saan valmiiksi..

Tänään ilma oli taas mitä kaamein ja julmin. Olen töissä 2. kerroksessa ja ukkosen ja rankkasateen seurauksena siivoojat imuroivat illalla vettä lattialta, kun oli viemärit menneet tukkoon ja vedet tullut asiakas WC:stä sisälle aulaan.. =( Myös tiet on tulvineet ja palokunnalla on ollut tekemistä.. Lue lisää Oulun tulvista täältä.

Mutta nyt hommiin, niin saan jotain vielä aikaiseksikin tänään. Kokeilin myös jotain uutta ja blogiani voi seurata nyt myös  bloglovinin ja blogilistan kautta.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla:
http://www.bloglovin.com/blog/3912398/?claim=csee6zmz2d9

Seuraa blogiani Blogilistan avulla:
http://www.blogilista.fi/blogi/kadentoita-arjen-keskelta/89835
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti