Sivut

31. heinäkuuta 2012


Kortteja...


Kesäkuussa tulikin askarreltua taas aika paljon, kun molemmat lapset vaihtoivat tarhaa (toinen kouluun ja toinen eskariin) ja tein molempiin päiväkoteihin kiitoskortit. Lisäksi tein kiitoskortin sairaalaan, kun siellä juostu taas 2 kuukautta, myös puheterapeutti sai omansa kun puheterapia loppui kokonaan. Lisäksi vielä pari syntymäpäiväkorttia tuli tehtyä kun pikkusisko täytti 14 v ja ystävättären tytär 3 v.  =) Kaikista tekeleistä ei ole kuvaa, kun en aina muista kuvata, mutta tässä tuotokset, jotka muistin ikuistaa.
Pikkusiskolle kortti kun täytti 14 v. 

Tämmösen kortin tein puheterapeutille. 14-v kortissa kuva on tulostettu ja väritetty. 14 on kohokuva.                            Puheterapeutin kortti on 3D-kortti, jossa kuva on kolmiulotteinen. Samantapaisen tein toiseen päiväkotiin, kun meidän 6 vuoden asiakkuus siellä loppui. Se oli väriltään tummanvioletti ja kuva oli myös violetinsävyinen. Siitä en näköjään muistanut ottaa kuvaa.. 
Ystävättären tytön 3v kortti. 3v kortti on tulostettu, väritetty ja leikattu Hello Kittyn muotoon. Violetti osa vasemmalla on taitoskohta. 
Toistaiseksi joudun itse värittämään kortit, kun omistan musta-valkoisen lasertulostimen. Minulla on kyllä toinenkin tulostin, mutta siinä ei ole mustetta.. Onnistuuhan tämä näinkin.. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti