Sivut

6. elokuuta 2012

60 v kortti

Käytiin tuossa lauantaina koko perheellä shoppailemassa, kun piti pojalle hakea uudet tossut tarhaan.. No isäntä teki sen virheen, että lupasi minun käydä myös liikkeen askarteluosastolla.. =) Tässä vähän tuliaisia sieltä reissulta. Kaikkiaan ostin noita tarvikesettejä yhteensä 4 erilaista ja lisäksi 2 pakkia kuviopaperiarkkeja.


No muutaman päivän ne saivat tuossa levähtää kun olin sunnuntain reissussa ja nyt sitten piti ruveta väkertään  tädille korttia kun täyttää huomenna 60 vuotta.  Tässä sitten tuo tuotos:


Tässä on hyödynnetty kirjepaperia, kakkupaperia, 3D kuvaa tuossa keskellä, nauhoja ja vielä tuo koristekukkanen.. =) Kortin sisäpuolella on tuo sama kirjepaperi-arkki, kuten hieman näkyy tuosta keskeltä. Ensimmäinen kortti, jonka tein aukeamaan tuosta keskeltä. Vielä on siinä hiomista ja sen myötä ostoslistalle piti lisätä leikkuri. Saksilla on hankala saada suoraa reunaa, joten tuo paperileikkuri voisi olla ihan kiva apu. Josko nyt nukkumaan niin jaksaa huomenna juhlia tätiä.. =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti