Sivut

1. elokuuta 2012

Juhlia pukkaa..

Sivuja päivitetty, joten toivottavasti löytyy kaikki tarpeellinen.. =)

Tänään oli esikoisen 7 vuotis syntymäpäivät ja niitä on sitten juhlittu aamupäivä. Sopivasti osasivat kaikki vieraat käydä jo aamupäivällä, kun minun piti mennä itse illaksi töihin. Pääsi mies sitten helpolla kun ei tarvinutkaan kestitä vieraita.. =)

Kakusta ei tullut kovin kaunis ja nätti, mutta ihan se kuitenkin maistui kaikille.  Kakku riittää noin 20 - 25 hengelle.

Kakkupohja: 
6 munaa
2,5 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat ainet keskenään ja kääntele varovasti vaahdon sekaan. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin 30 min. Täytteenä banaania, mansikkahilloa ja kermavaahtoa. 


Kortinkin kerkesin kuin kerkesinkin tehdä ja siinä on hyödynnetty taas nettiä. Haen ideat netistä ja sovellan niitä sitten omaan korttiini. Tämän kortin idea tuli kortista, joka oli osallistunut haastekisaan ja siitä asettelu, noin suurinpiirtein. 


Kortissa on hyödynnetty Lidlin arkkivihkoa ja kirpputorilöytöjä sekä netin kuvituksia. Poika on japanilaisesta animesta nimeltä Hikaru No Go. 

Lopuksi toki piti ikuistaa vielä itse synttärisankarikin, joka autuaasti halasi kaikkia uusia vaatteita, joita melkoisen komea pino saatiinkin, kuten toiveena oli kouluun lähtevälle.. =) Onnea vielä Miklulle.. <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti